www.cometeinet.ro
   

Furnizate de CometeiNET Telecom

 

CometeiNET INTERNET

Acces Internet de mare viteza prin suport de Fibra Optica. Pentru traficul metropolitan avem acorduri de peering cu majoritatea operatorilor nationali. Va oferim solutia ideala pentru accesul de mare viteza la Internet cu banda garantata pe infrastructura de fibra optica sau solutii wireless pentru conexiuni dedicate permanente.Posibilatea de routare clase de ip static sau dinamic.Monitorizar trafic si conexiune 24/24 ore cu acces la grafice.

CometeiNET Transport Date Layer 2

Servicii de transport Ethernet circuite dedicate punct-la-punct si punct-la-multipunct, VLAN Layer 2 , echipamente Cisco System , Zyxel , menite sa asigure comunicatii sigure si flexibile firmei dumneavoastra.

  • Layer 2 - CometeiNET va poate oferi transport ethernet in reteaua proprie din Braila sau prin a partenerilor la nivel national . Solutia este fibra optica sau conexiune radio . Transportul Layer 2, spre deosebire de solutiile IP VPN, nu necesita echipamente de criptare. Locatiile dumneavoastra vor fi izolate intr-un VLAN propriu, acesta neputand fi accesat din exterior sau din reteaua Internet.

CometeiNET Hosting

Servicii de hosting si web design , baze de date servere dedicate . Colocare de echipamente de telecomunicatii , infrastructurii adecvate de alimentare cu energie electrica prevazuta cu UPS-uri de mare capacitate si generator, climatizare, monitorizarii 24X7, conexiunia externa si metrolitana cu cei mai mari operatori directa si redundanta de mare capacitat 1 Gbps .

CometeiNET Dark Fiber

CometeiNET proiecteaza, instaleaza , inchiriaza si ofera mentenanta de dark fiber avand contracte cu principalii furnizori de utilitati, echipe si utilaje proprii specifice instalarii de fibra optica aeriana si subterana. Solutia de interconectarea punct-la-punct a locatiilor, viteza foarte mare de transfer. Interventia in caz de Fiber Cut 24/24 ore, avand in stoc fibra optica si materiale pentru a rezolva cat mai repede intreruperea .

CometeiNET Radiocomunicatii

CometeiNET consultatie,proiectare,instalarea,echipamente de radiocumunicatii.Intretinere si montare antene la inaltime.Reparati echipamente si masuratori putere RF cu aparatura de ultima generatie.

 

©2006-2024 CometeiNET. Toate drepturile rezervate.